Zašto vežbati?

"Sa dvadeset vlada volja, sa trideset oštroumnost, a sa četrdeset prosuđivanje", Ben Frenklin.

Ako smo svi mi krojači svoje sudbine, onda svako od nas može život učiniti kvalitetnijim i sadržajnijim. Brojna istraživanja poslednjih godina ukazuju da način na koji živimo u velikoj meri utiče na naš životni vek.

Bez obzira na to da li imate 20, 30, 40 ili 50 godina, fizička aktivnost je najvažnija za dobro fizičko i mentalno zdravlje. U kombinaciji sa pravilnom ishranom, redovan trening, pod budnim okom profesionalaca pomoći će Vam da dođete do rezultata koje želite.

Najveća greška koju možete da napravite jeste da sami bez ikakve stručne pomoći naglo, najčešće pogrešno, promenite način ishrane i počnete da vežbate. Svakom telu, nenaviklom na velike fizičke napore, treba vremena i pravilno dozirane fizičke aktivnosti kako biste se vratili u formu i osećali dobro.

Zbog toga Vam LIFE ACTIVE nudi jedinstven koncept na ovim prostorima. Uplatom članarine dobijate besplatan lekarski pregled sa laboratorijskim analizama i savete nutricioniste. Tako ćete biti sigurni da ste zdravi kako biste mogli da vežbate, naši treneri će moći da Vam preporuče vežbe koje će Vam pomoći da najbrže napredujete i moći ćete da pratite svoj napredak tokom vežbanja. Praćenjem saveta nutriocioniste, ne samo da ćete regulisati Vašu telesnu težinu već ćete biti i zdraviji. LIFE ACTIVE će Vam približiti mogućnost zdrave ishrane, svojom ponudom zdravih obroka u LIFE ACTIVE CAFFE. Konačno, ne morate se odreći treninga i zdravog načina života zbog obaveza koje imate sa detetom. Dok Vi vežbate Vaše dete može, besplatno, provesti kvalitetno vreme u velikoj i savremenoj LIFE ACTIVE KIDS igraonici. Sva deca u igraonici, gosti našeg CAFFE i baši članovi koji vežbaju su pod stalnom medicinskom zaštitom.

Piše: Milica Jagodić