Vežbajte BodyPump sa nama

BODYPUMP je originalni trening sa šipkom i tegovima koji oblikuje i jača telo. Trenutno se sprovodi u više od 13 000 klubova širom sveta.Najpopularniji je progam u svetu. Globalni fenomen.

BODYPUMP je trening sa opterećenjem i stoga je idealan za sve one koji svom uobičajenom aerobnom treningu žele da dodaju i trening snage.Kombinacija sjajne muzike, neuobičajene koreografije i inspirativnih instruktora motiviše vežbače do poslednjeg minuta treninga.

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom ćete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoće, a ujedno ojačati telo i samopouzdanje podići na viši nivo.

Važno je da od samog početka vežbate bezbedno. Ključ je u dobrom držanju – neka noge budu uvek blago savijene ali ne i "zaključane".

Nemojte preterivati sa težinama - BODYPUMP se zasniva na ponavljanjima kojim dosežete snagu i izdržljivost. Počnite lagano, a zatim postupno uvećajte težinu nakon 6 nedelja.

Nakon prvog treninga vaši mišići će možda biti pomalo iscrpljeni, ali izdržite. Biće lakše! Nakon prvih nekoliko časova predlažemo vam da radite BODYPUMP samo tri puta nedeljno. Uvek ostavite bar jedan dan između BODYPUMP časova, jer vašem telu je potreban oporavak.

Dodajte BODYPUMP-u dva ili tri kardio treninga nedeljno i brzo ćete dosegnuti odlične rezultate.

Piše: Life Active