NA VAUCERU KOD ZA POPUST TVOJ

Kao što je vec dobro poznato mesec novembar je mesec kada se najviše trenira, ispitni rokovi su gotovi, privode se kraju planirani poslovni planovi i donose se nove odluke, a pocinju i pripreme za praznike i novogodišnju noc. Kako znamo da je oprema u kojoj trenirate izuzetno važna za dobar osecaj tokom i nakon treninga, mi smo kao oficijalni Les Mills klub u saradnji sa kompanijom iFit obezbedili popust za kupovinu Reebok i Reebok Les Mills opreme.

KAKO DO POPUSTA

Uskoro ti istice clanarina? Ili jednostavno želiš da pocneš da vežbaš? Bilo da nastavljaš aktivo da treniraš ili tek pocinješ, uplatom bilo koje clanarine iz naše ponude dobiceš vaucer koji ce ti obezbediti popust za kupovinu na iFit web shopu.

20% + 5% za registrovane clanove

Na poledjini vaucera pronaci ceš kod i uputstvo koje ce ti pomoci da ostvariš popust od 20% na prvu kupovinu dok registracijom naloga sticeš pravo na dodatnih 5% prilikom ove i svake naredne kupovine.

Sada registruj clanski nalog, izaberi opremu koja ti se svidja i požuri do nas kako bi što pre preuzeo svoj vaucer i blistao na treningu u novoj Reebok i Reebok Les Mills opremi.

Registruj clanski nalog putem ovog LINKA