Lifeactive

LIFE ACTIVE Health Club Vam nudi jedinstven koncept zdravog života na ovim prostorima. Mi nismo tu samo da Vam ponudimo najbolji fitness klub, sa vrhunskom opremom i uslugom, već smo pouzdan partner koji brine o Vašem zdravlju. Zbog toga posebno izdvajamo da smo jedini klub na ovim prostorima koji u okviru istog prostora ima i zdravstvenu ustanovu - Dom zdravlja Vizim.

Uplatom članarine (na 3, 6 i 12 meseci) dobićete i jednom godišnje besplatan lekarski pregled sa laboratorijskim analizama, kao i besplatne savete nutricioniste. Tako ćete biti sigurni da Vaše zdravstveno stanje omogućava da bezbedno vežbate, naši treneri dobijaju mogućnost da Vas, na osnovu rezultata Vašeg pregleda, posavetuju na koji način da dođete do najboljih rezultata, moći ćete da pratite svoj napredak tokom vremena i konačno, tokom vežbanja bićete pod stalnom medicinskom zaštitom.

U LIFE ACTIVE FITNESS možete vežbati na našim kardio trenažerima ili strength opremi, možete se odlučiti i za personalne treninge ili za neki od grupnih Les Mills programa, a Vaše vežbanje možete podići na viši nivo funkcionalnim treninzima na našem IRON QUBE trenažeru.

Porodični popust - svaki naredni član porodice ima pravo na 20% popusta na cenu članarine.Life Active Vam omogućava da Vašu članarinu stavite u stanje mirovanja za period od 1 meseca godišnje, za koliko će Vam uplaćena članarina biti produžena.

Sa uplaćenom Life Active članarinom stičete pravo na 20% popusta na piće u caffe-restoranu, i sve zdravstvene usluge koje se pružaju u Domu zdravlja Vizim.

Dok vežbate Vaše dete može besplatno da se igra u Life Active Kids igraonici.